Івент-майданчики Києва: огляд незвичайних локацій для бізнес-заходів

#огляд

Знайшли 5 найкреативніших івент-платформ Києва та з’ясували, чим вони відрізняються від інших

Один із головних моментів у плануванні заходу – вибір місця його проведення. Але обрати серед безлічі локацій саме ту, яка не тільки підійде під бюджет і формат події, але й приємно здивує гостей своєю оригінальністю, – не так просто.

Inveria

Ми починаємо нашу добірку з цього місця не дарма. Кияни запевняють, що в Inveria приємно проводити, так і відвідувати різноформатні ділові заходи. За словами тих, хто вже не раз обирав саме цю локацію для проведення свого бізнес-івенту, Inveria – атмосферне й комфортне місце для організації ділових зустрічей, тренінгів, семінарів, а так само великих міжнародних форумів і конференцій.


Завдяки своїй багатофункціональності, розташуванню в центрі Києва та додаткових послуг, івент-майданчик Inveria стала улюбленою локацією для проведення масштабних заходів компаніями Vodafone, «Київстар», Bitrix, Canon і Philip Morris.

В Inveria кажуть, що крім великого вибору технічно обладнаних залів, компанія надає такі послуги, як:

  • відеомонтаж
  • фото- й відеозйомка
  • організація кейтерингу
  • онлайн-трансляція
  • продаж квитків онлайн
  • email-розсилка
  • SMM-супровід івентів

Тут так само є невеликий зал для йоги та медитації, який підходить для індивідуальних занять або малих груп з 5-6 осіб.

У компанії переконані, що Inveria відрізняється від інших майданчиків тим, що вона створена спеціально для інтелектуального, фізичного та творчого розвитку. Під одним дахом тут і вільний простір, і коворкінг, і лекторій, і кілька різнопланових мітингів.

HUB 4.0

Ті, хто хоч раз користувалися послугами цієї івент-майданчики, кажуть, що вона відрізняється від подібних локацій особливим комфортом і багатофункціональністю. За час існування HUB 4.0 постійними клієнтами цієї платформи стали канал «1+1», «Перший діловий канал», «Громадське радіо» та Startup Network.


У HUB 4.0 кажуть, що цей простір об’єднує галерею інновацій, освітній центр і конференц-зону, коворкинги та cospace. А його головна місія – підтримка й просування українських інновацій, а також сприяння інноваційному розвитку України.

Сьогодні цей івент-майданчик надає:

  • 200+ робочих місць
  • 5 закритих коворкінгів
  • 4 конференц-зали
  • 1 літню терасу

HUB 4.0 традиційно виступає інформаційним партнером таких відомих проектів, як «Битва стартапів», It Business School «Конференція розробників Індустрії 4.0».

ExitGames

Хочете швидко й професійно організувати майстер-клас, індивідуальний тренінг, лекцію або бізнес-зустріч з іноземними партнерами? Креативна команда ExitGames обіцяє: вони на 100% знають, як це зробити.

Серед переваг цієї івент-платформи – зручне розташування недалеко від центру Києва, великий вибір конференц-залів для будь-яких потреб, конкурентна вартість оренди й професійний підхід до організації заходів.

ExitGames пропонує на вибір 5 конференц-залів площею 20, 50, 70, 70, 92 м2, а також все необхідне для проведення заходів устаткування:

  • 250+ стільців і 30+ столів
  • проектори в кожному залі
  • фліп-чарти
  • радіомікрофони
  • аудіоколонки
  • високошвидкісний Wi-Fi

Кожен зал ExitGames оснащений потужним технічним обладнанням, що дозволяє не тільки організовувати бізнес-заходу на найвищому рівні, але й проводити онлайн-трансляції. Крім цього, організатори пропонують додаткові послуги: фото- і відеозйомку, кава-брейки та обіди за демократичними цінами.

А можливість для учасників зустрічі після її закінчення залишитися і пограти в цікаві квести або мафію – беззаперечна перевага ExitGames порівняно з іншими подібними платформами.

Education HUB

За словами користувачів соцмереж, цей майданчик є одним із найбільш популярних у Києві для проведення різноманітних навчальних програм:



Майстер-класи, тренінги, лекції – Education HUB кажуть, що готові організувати будь-який захід на найвищому рівні, враховуючи всі побажання замовника.

Головна особливість цієї платформи в тому, що всі конференц-зали декоровані в стилі LEGO, що створює особливу атмосферу для заходів.

Своїми основними перевагами тут вважають:

  • зручне розташування (10 хвилин від метро «Осокорки»)
  • зручну транспортну розв’язку
  • креативне LEGO-фотопространство
  • затишне LEGO-лаундж-простір

В Education HUB впевнені, що генерувати креативні ідеї для бізнесу та надихати своїх співробітників найефективніше під час гри.

Систематично Education HUB проводить День відкритих дверей, щоб усі, хто цього хоче, змогли провести кілька годин у світі LEGO.

«Часопис»

Організатори креативного простору «Часопис» розповідають, що це універсальний майданчик для проведення конференцій, тренінгів, закритих і відкритих заходів різної спрямованості. І що тут вміють створювати всі умови, які необхідні конкретній події.

Під кожним словом цієї команди підписуються ті, хто відвідував або орендував приміщення для проведення власних ділових заходів на цьому майданчику. Відвідувачі цього простору запевняють, що сюди хочеться повертатися знову і знову.


У «Часописі» кажуть, що майданчик надає робочі місця з індивідуальним освітленням, зручними меблями й розетками біля кожного робочого місця, Wi-Fi, окремий доступ до мережі Internet. Так само тут забезпечують універсальні зарядні пристрої для ноутбуків і мобільних телефонів.

Тематика подій, які найчастіше проводяться на цьому майданчику, стосується технологій, інновацій, підприємництва, культури та самоосвіти. Заходи, які проводяться на регулярній основі, наступні: науково-популярний лекторій Public Science, «Відверто про бізнес. Досвід перших», бесіди про сучасне мистецтво, Startup Crash Test та інші.

У «Часописі» запевняють, що тут цікаво не тільки працювати, але й відпочивати та розважатися. А широкий вибір настільних ігор дозволить обрати саме ту розвага, що сподобається гостям заходу. Це – Alias, шахи, Scrabbel або Activity. Крім цього, в «Бібліотеці» «Часопису» знаходяться свіжі випуски цікавих журналів й останні літературні досягнення.

Який варіант локації вибрати для організації івенту — кожен вирішує, виходячи зі своїх завдань і бюджету. Але саме від того, наскільки влучним буде вибір місця для його проведення, залежить успіх не тільки конкретного заходу, але й бренду загалом.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *