Топ-5 кейтерингових компаній України

#кейтеринг

Наближається важливий діловий захід і ви спантеличені, як провести його на виїзді й при цьому здивувати гостей смачною кухнею? На допомогу приходять кейтерингові компанії, які повністю беруть оформлення виїзного фуршету на себе. Але як обрати хорошого підрядника? Ми вже опрацювали цей ринок і зібрали найцікавіші студії кейтерингу в Україні

«Живіт-кейтеринг»

Ця компанія — одна з найвідоміших у Києві, а серед її постійних клієнтів — «Київський ювелірний завод», L’oreal, Multiplex Cinema, Samsung і канал «Україна». Про індивідуальний підхід до кожного клієнта та професіоналізм зазначають ті, хто хоча б раз скористався послугами «Живіт-кейтерингу»:

Компанія надає чималий перелік тематичних сервірувань, що дозволяє їм легко вписатися в концепцію будь-якого заходу.

Тут упевнені, що, купуючи таку складну послугу, як кейтерінг, клієнт має бути впевнений у компетентності підрядника. Тому «Живіт-кейтеринг» організовує дегустацію обраного меню, а також демонструє, як виглядатиме сервірування столу й персонал, що обслуговуватиме захід.

Ще одна особливість цієї кейтерингової компанії — кухню тут спроектували винятково під специфіку виїзного ресторанного обслуговування. Тому власники запевняють, що потужності кухні можуть обслуговувати заходи чисельністю до 2000 гостей.

За останній рік «Живіт-кейтеринг» організував понад 270 успішних заходів та обслужив 50 000+ гостей. Найвідоміші з цих заходів: Ukrainian Software Development Forum 4.0, прем’єрний показ фільму «Легенда про Тарзана» й медична конференція ISAPS.

Студія кейтерингу Chef

За 5 років свого існування студія кейтерингу Chef встигла стати однією з найбільш відомих у Львові. На її рахунку – 1500+ проектів. А число постійних приватних і корпоративних клієнтів студії вже перевалило за сотню. Серед них і SoftServe, і Bader Ukraine, Кредобанк, і TicketsUA, й EPAM.

Самі львів’яни, хоча б раз попрацювавши з командою Chef, зауважують, що ця студія дійсно надає клієнтам такий кейтерінг, який не можуть надати інші:

Відгук на сторінці в Facebook

Відгук з сайту

Chef організовує виїзне обслуговування заходів у будь-яку точку на мапі Львова та Західної України. А до послуг студії входить не тільки доставка готових страв, але й сервірування та оформлення столів, обслуговування офіціантами, барменами й бариста, забезпечення необхідними меблями та шатрами.

Але головна особливість студії Chef – авторський підхід, що дуже важливо для бізнес-заходів, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту.

Розробка індивідуального меню, дизайнерське оформлення столів, впровадження світових трендів в ексклюзивне оформлення кожного фуршету й бізнес-обідів – усе це від власних дизайнерів і досвідчених шефів студії Chef. А ще однією з головних своїх фішок команда Chef називає креативний підхід до кожного заходу.

У Chef переконані: нереальна дорожнеча кейтерингу – це міф. Так, для приватних замовлень, та для бізнес-рішень вони застосовують єдину стратегію: правильне планування ресурсів, продумане меню та досвід роботи персоналу. Тому керівники львівської студії кейтерингу Chef стверджують, що їхні послуги, на відміну від безлічі дорогих місцевих ресторанів, складені з урахуванням відповідності ціни та якості.

«Фігаро-кейтеринг»

За 15 років існування компанія провела понад 10 000 заходів для мільйона гостей. За цей час послугами «Фігаро-кейтерингу» скористалися 3000+ компаній, а постійними клієнтами стали Danone, Unicef, «Космо», Mary Kay, «Київстар» й «Одеський міжнародний кінофестиваль».

Ця кейтерінгова компанія працює в різних містах України. Але найбільшу популярність вона здобула в Одесі.

Серед сильних сторін «Фігаро-кейтерингу» клієнти називають професійний підхід компанії до кожного заходу та вражаючий перелік варіантів організації заходу:

Компанія надає послугу подієвого кейтерингу з обслуговування фуршетів, банкетів, шведських столів, коктейлів та кава-пауз на корпоративних, освітніх, державних, PR-заходах і приватних урочистостях.

Своєю особливістю команда «Фігаро-кейтеринг» називає те, що, не прив’язуючись до стаціонарних ресторанів, на обраній клієнтом локації вони забезпечують захід усім необхідним обладнанням і декором для якісного прийому їжі та напоїв.

Меню кейтерингової компанії складається з 2500 позицій. Компанія надає розробку індивідуального меню під концепцію заходу, а також й ексклюзивні колекції сервірування.

«Ессен»

Ця компанія знаходиться в Харкові й користується там стабільною популярністю ось уже 15 років. Особливість «Ессен» — у комплексному підході до організації бенкетів та фуршетів. Власні виробничі потужності та неабияка база персоналу дозволяє «Ессен» організовувати найрізноманітніші варіанти обслуговування: від обідів, кава-брейків та пікніків до великих фуршетів і бенкетів з класичним обслуговуванням та кількома варіантами меню.

Якість кухні й рівень сервісу кейтерингової компанії уже оцінили безліч замовників, більшість яких стає їхніми постійними клієнтами. Це Lexus, BMW, Toyota, Mary Kay, Metro тощо.

В «Ессен» є власна виробнича база в Харкові, площею понад 450 кв. м. Вона оснащена необхідним технологічним та холодильним обладнанням і навіть автопарком. Тому:

  • усі заходи можна повністю технічно забезпечити
  • можна обрати будь-який формат проведення, адаптувавши ідеї замовника під обрану локацію
  • спираючись на побажання клієнтів, команда «Ессен» розробляє індивідуальні кошториси для них

Rich catering

Ще одна креативна кейтерінгова компанія, що знаходиться в Дніпрі. Клієнти Rich catering кажуть, що особливість цієї команди – виняткова уваги до дрібниць і незвичайна кухня:

Компанія організовує кейтеринг для бізнесу:

  • фуршети
  • банкети
  • кава-паузи
  • барбекю
  • корпоративне харчування

А також надає кейтерингові послуги на приватних заходах:

  • весілля
  • заміський пікнік
  • дитяче свято

Ще одна особливість цієї команди – великий досвід в організації заходів, адже кожен співробітник компанії пропрацював у цій сфері не менше 8 років.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *