Куди йдуть офісні працівники: огляд шести коворкінгів Києва

#коворкінг

Розповідаємо про шість незвичайних коворкінгів із різних районів столиці, які кардинально відрізняються від традиційних офісів

Фріланс штовхає чимраз більшу кількість офісних працівників залишити запилені кабінети й зробити вибір на користь зручних і затишних коворкінгів. Недорогі та комфортні, у спальних районах і в центрі столиці, з послугами нянь, бухгалтерів та офіс-менеджерів – різноманіття робочих просторів дивує.

неРобоче місце

Народження геніальних ідей завжди потребує натхнення. Де його шукати? Організатори коворкінгу “неРобоче місце” стверджують, що їхній простір уже надихнув безліч киян різних професій.

Чому “неРобоче”? Та тому що кращі ідеї народжуються саме на неробочому місці. Тут усе інакше. Наприклад, незвичайний інтер’єр, що відрізняється від більшості українських офісів: різнобарвні меблі, величезні панорамні вікна від підлоги до стелі, оформлення просторів у лофт-стилі, спортивний куточок, кухні, кафе-бар зі здоровою їжею та навіть душова, — команда коворкінгу “неРобоче місце”.

Своєю місією співпрацівники коворкінгу називають створення творчої атмосфери й комфортних умов не тільки для роботи, а й для знайомств, народження ідей та обміну досвідом.

Резиденти та гості вільного простору мають у користуванні — 400 м2 open space, десять окремих кабінетів і 150 робочих місць. Усе це – на площі 900 м2.

 

Для зручності клієнтів організатори розробили пакетні послуги. Найдорожче обійдеться особистий кабінет – 60 гривень на годину, 800 гривень на тиждень, 2750 гривень на місяць. Найбільш затребувана послуга – місця в open space за 50 гривень на годину (150 гривень на день або 2100 гривень на місяць). Найдемократичніша пропозиція – lounge, платня за яку становить 40 гривень на годину або 100 гривень на день. До кожного пакета входять Інтернет, електрика, принтер, кава/чай, перекус, а також послуги адміністратора.

Пройти 3D-тур по коворкінгу можна тут.

Особливості:

  • найвищий коворкінг у Києві
  • тут можна не тільки працювати, але й читати в бібліотеці, пити каву в “неБарі”, слухати музику, грати в настільні ігри або побити грушу та пограти в теніс у зоні відпочинку
  • акційні ціни щовихідних і знижки для студентів

Де: бізнес-центр «Реле», Голосіївський проспект, 132. 2 хвилини від метро “Виставковий центр”.

iQhub Family Club

Головна особливість цього коворкінгу – можливість відвідувати його з дітьми. Тут усе орієнтовано на зайнятих мам і тат, які не хочуть обирати між роботою й турботою про дітей.

У iQhub є три кімнати: дитяча, кухня і ланч-зона. Орендувати їх можна як індивідуально, так і групами. Відвідувачам з дітьми двері відкриті з 9 до 18 години (у цей час працює няня), без дітей – з 9 до 22. У суботу та неділю коворкінг працює за попередньою домовленістю.

Відразу дізнатися вартість відвідування нелегко, адже схема прорахунку вартості на сайті складається з декількох таблиць і варіюється з огляду на кількість дітей, дорослих, часу відвідування, виду кімнати й додаткових послуг.

Організатори iQhub окреслили правила перебування, за якими можна стати їхнім клієнтом. Це, наприклад, заборона на їжу з різким запахом і вимога виходити з кімнати для спілкування по телефону, якщо в ній є й інші відвідувачі.

Особливості:

  • kids-friendly
  • послуги няні
  • розташований в історичному центрі Києва

Де: вул. Спаська 1/2, станція метро “Контрактова площа”.

Zelenka

Ще один kids-friendly коворкінг – місце під назвою Zelenka. Своїм відвідувачам коворкінг пропонує три зони:

  • робочий простір з обладнаними місцями, планшетами та зоною для переговорів
  • загальний простір для дітей і батьків з комфортними меблями, ползунковой зоною для малюків, кухнею та місцем для ігор дітей та батьків
  • ігрова кімната, де діти спілкуються та граються один з одним під наглядом модераторів

Вартість перебування – 60 гривень на годину. У цю вартість входять частування чаєм, кавою й какао, легкий перекус і послуги модератор дитячих ігор.

Особливості:

  • зони, де можна перебувати як без дітей, залишивши їх під наглядом, так і разом із ними
  • лояльна цінова політика
  • проведення в коворкінгу майстер-класів, семінарів та інших корисних подій

Де: вул. Ярославів Вал 11/1, станція метро “Золоті ворота”.

Мережа коворкінгів DataHub

Зараз у Києві обладнано три коворкінга DataHub – на вулиці Жилянській і біля метро “Шулявська” та “Палац Спорту”. Кожен із них має різну площу, цінову політику та особливості.

Коворкінг на Шулявці – найбільший коворкінг у столиці. На площі 1200 м2 розміщені дві робочі зони, 120 робочих місць, 13 окремих кабінетів, 4 просторів для переговорів і конференц-хол.

Серед особливостей – можливість обрати дуже тиху зону, де робота йде з мінімальним шумом, або зону, де можливі неголосні переговори.

Вартість роботи тут – від 100 гривень на годину та до 2500 на місяць.

Де: вул. Вадима Гетьмана, 1Б.

Коворкінг на Жилянській – затишний простір із трьома залами на 50 місць. Також є чотири окремих кабінети, переговірна та мітинг-рум. За півдня роботи тут потрібно заплатити 90 гривень, за день – 140.

Де: вул. Жилянська, 5.

Коворкінг у самому центрі міста, на Палаці спорту, найдорожчий з усієї мережі. Його особливість у тому, що він позиціонується як простір закритого типу. Загальна площа – 200 м2, на яких розташовані 6 кабінетів і кімната для переговорів.

Таке місце добре підійде як офіс для команди до 10 чоловік. Вартість оренди кабінетів – від 15 000 гривень на місяць.

Де: вул. Еспланадна, 36В.

Креативний квартал

Це сім’я коворкінгів, що складається з двох просторів: у бізнес-центрах Gulliver та “Астарта”. Їх особливість – цілодобовий режим роботи та велика кількість додаткових опцій. Крім стандартних принтерів, сканерів і безкоштовних чаю та кави, гості Креативного кварталу отримують вбудований офіс-менеджмент: послуги HR, юридичну підтримку, бізнес-консультування й навіть ведення податкової звітності.

Клієнти можуть обрати один із чотирьох тарифів: базовий від $ 150 за 10 днів, тариф Hot Desk від 300 доларів на місяць, або тарифи Dedicated Desk від 370 доларів і власний офіс від 450 доларів на місяць.

Де: площа Спортивна, 1А та вул. Ярославська, 58.

Bibliotech

Натхнення – ось те, що організатори коворкінгу обіцяють додатково до стандартних послуг. Атмосферний інтер’єр, яскраві кольори та кілька кімнат не тільки для роботи, а й для відпочинку.

Клієнтам простору надають канцелярію, напої й перекуси, офісну техніку та швидкісний інтернет. Платити можна за годину – 50 гривень за першу годину та 39 за наступні або за місяць безлімітного відвідування – 2500 гривень.

Особливості: у коворкингі є комфортна зона для відпочинку з ігровою приставкою, настільним тенісом і понад 2000 книг.

Де: вул. Саксаганського, 120.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *