Конференція з інструменів Facebook та Instagram для вашого бізнесу fbconf у Києві

#Захід відбувся
#анонс

Чому саме Facebook? Сьогодні це найбільша соціальна мережа у світі, а її масштаби тільки ростуть. Facebook володіє інструментами, які дозволяють спілкуватися зі своєю аудиторією та завойовувати нову по всьому світу. Завдяки детальному таргетингу можна рекламувати свої товари й послуги на «найцільовішу» аудиторію. Адже не тільки вік і стать мають значення, але ще й теми, якими люди цікавляться.

Саме про те, як поводитися в мережі, як просувати свої сторінки, як рекламувати свої товари та послуги, як працює Instagram, кому й навіщо він потрібен, – ітиме мова на fbconf.

Конференція триватиме весь день і учасникам буде представлено 16 доповідей у двох потоках. Окремо буде потік про роботу з Facebook, окремо – потік про роботу з Instagram.

Серед спікерів відомі керівники і топ-менеджери SMM агентств, рекламних агентств і блогери. А з актуальним списком доповідачів завжди можна ознайомитися на сайті.

На вас чекає корисний контент, ворк-шопи та майстер-класи від спікерів, кулуарне спілкування за обідом або чашкою кави, де можна дізнатися найпотаємніші секрети роботи з мережею. Ви вже давно в темі або тільки починаєте працювати з мережею? Вам варто піти!

Квитки розподілені по категоріях, щоб кожен міг вибрати собі потрібний перелік опцій, який впишеться в його бюджет. Але ціни на пакети постійно підвищуються. Більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті fbconf.com

Хочете піти? Ловіть промо-код на знижку 15% – ckp15.


Контакти:

info@fbconf.com

+38 044-33-88-968

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *