Поїздка в Лондон на тренінг Тоні Роббінса разом із «Бізнес Візит»

#анонс

Уявіть, що ви стали тим, ким мріяли бути все життя. Ви впевнені в собі, наповнені енергією. З кожним днем ваше здоров’я тільки міцнішає. У житті немає жодних страхів та обмежень. Уважаєте, що це нереально?

4 мільйони чоловік із 80 країн світу вже відвідали тренінги Тоні Роббінса, та з упевненістю скажуть вам, що саме в такому піднесеному стані вони тепер і живуть!

Для повного перезавантаження вам потрібно всього 4 дні в одному залі з Тоні Роббінсом. Він створить для вас нові правила гри, за якими ви завжди будете переможцем, побудувавши сильну систему поглядів та дій.

11-14 квітня в Лондоні відбудеться найважливіша подія цього року у світі коучингу — тренінг «Розкрий свій прихований потенціал» Тоні Роббінса

Чому ви навчитесь під час 4-денного інтенсивного тренінгу:

  • дізнаєтесь, як перетворити свій страх у силу, як стати більш енергійним та впевненим у собі та покращити свій фінансовий стан;
  • знайдете стимули для самореалізації та досягнення своїх цілей;
  • випробуєте себе та отримаєте ту життєву енергію й сили, на які заслуговуєте.

Організація поїздки

Оператор ділового туризму та офіційний партнер тренінгу в Україні «Бізнес Візит» збирає команду однодумців та організовує поїздку на семінар мрії в Лондон. Уже їде 60 успішних людей з України. Станьте учасником цього клубу вже сьогодні.

Як потрапити на тренінг?

Дуже просто — залиште заявку. Усі організаційні питання вирішуємо ми. Важливий момент: з 1 лютого почнеться перше подорожчання квитків на тренінг.  

Пропонуємо спеціальні умови для груп від 5 осіб та юридичних осіб — економія 50%. Скористатися цією вигодою так само легко, як і втратити її. Забронюйте місця на тренінг зараз.

Отримайте знижку 50€ за промокодом CHECKPOINT.

Слідкуйте за новинами на сторінці заходу в Facebook.

Дізнатися про тренінг більше

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *