“Оновлена” прокуратура Руслана Рябошапки саботує прийом громадян?

#розслідування

Нашій редакції стало відомо, що 2 вересня учасники ГО «Рух за чесну медицину» подали звернення до ГПУ щодо оборудок компанії Сергія Защенкова «Кріогенсервіс» та злочинної бездіяльності правоохоронних органів у цій ситуації. Прокурор, який прийняв звернення, запевнив активістів, що негайно перевірить, як просувається слідство, та найближчим часом надасть обґрунтовану відповідь

Утім, як повідомляють учасники громадської організації, жодних обіцяних заходів прокурором вжито не було.

Щоб з’ясувати, до яких пір прокурори будуть відверто ігнорувати оборудки ділків, які наживаються на українцях, 23 вересня обурені активісти прийшли до приміщення генеральної прокуратури. Але потрапити на прийом до прокурора та отримати хоч якість пояснення їм не вдалось.

Не дивлячись на те, що в ГПУ був приймальний день, записувати громадських активістів на прийом в прокуратурі відмовилися. Причину для цього вигадали, м’яко кажучи, абсурдну – мовляв, в працівників прокуратури немає затвердженого графіку прийому громадян.

Активісти впевнені, що подібна поведінка працівників ГПУ є неприпустимою, адже по суті – прокурори відверто ігнорують зустрічі з громадянами, вигадуючи будь-які відмовки.

Хочеться запитати в Руслана Рябошапки, який, мало не б’ючи себе в груди, обіцяв українцям зламати стару систему: невже це і є ваша оновлена прокуратура?

Далі буде…

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *