Київський технічний ярмарок 2020: чому варто сходити

#анонс

З 31 березня по 3 квітня у Києві на території Міжнародного виставкового центру відбудеться XII Міжнародна спеціалізована виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК – 2020».

Організатором виставки є ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Головна мета виставки – це демонстрація найкращих досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького та далекого зарубіжжя. Спеціалізована виставка дозволяє підприємствам, з одного боку, ознайомитися зі світовими новинками у своїй галузі, з іншого – надає можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї продукції.

Київський технічний ярмарок –  це логічне продовження Міжнародного промислового форуму, найбільшої галузевої виставки України, яку Міжнародний виставковий центр більше 18 років поспіль проводить в останній тиждень листопада. Контакти, встановлені в процесі ознайомлення з новими розробками і технологіями, представленими на Промфорумі, можливо плідно розвинути і зміцнити під час весняного Київського технічного ярмарку.

Спеціальна експозиція «KyivMold»: Форми. Прес-форми. Штампи.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: (044) 201-11-58
e-mail: alexk@iec-expo.com.uais@iec-expo.com.ua

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *