Відбулася презентація системи електронного декларування

У Дежфінмоніторингу 24 червня 2016 року за участю керівництва Державної служби фінансового моніторингу України та Національного агентства з питань запобігання корупції, а також представників проекту Програми розвитку ООН «Прозорість і доброчесність публічного сектору» була проведена перша серед державних органів України презентація Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування та системи електронного декларування, повідомляє Урядовий портал.

Національним агентством з питань запобігання корупції презентовано концепцію запуску нової системи фінансового контролю та новели системи декларування майна.

Крім того, представниками проекту Програми розвитку ООН в Україні «Прозорість і доброчесність публічного сектору» надано практичні рекомендації щодо заповнення електронної декларації.

Окрему увагу під час семінару приділено перевагам електронної системи декларування майна, осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Читайте також: Починаються перевірки добропорядності прокурорів

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *