Працівники штрафмайданчику таємно продавали машини

Співробітники Національної поліції України викрили схему наживи працівників штрафмайданчику в Мелітополі. Про це повідомляють у Нацполіції.

29 автівок, передані на тимчасове відповідальне зберігання одному з Державних підприємств у Мелітополі, були таємно продані працівниками штрафмайданчика.

Автівки, що були вилучені за накладання арешту чи не сплату вчасно кредиту, відправляли на штрафмайданчик, орендований у місцевого приватного підприємця Державною установою МВС України.

“Поки власники автівок збирали кошти, щоб сплатити всі штрафні санкції і повернути машину, приватні особи, маючи доступ до штрафмайданчика, через мережу Інтернет знаходили покупців і пропонували недорого придбати автомобіль. Ціну, нижчу ринкової у 5 разів, аргументували тим, що машини, начебто, нерозмитнені. Хтось купував автомобіль для користування, хтось – на запчастини. Загалом, працівники УВБ одержали фактичні відомості про 29 епізодів незаконного збуту. Під час чергової оборудки, коли зловмисники продали за 20 тисяч гривень «ВАЗ 2121», працівники внутрішньої безпеки поліції затримали їх на місці злочину. Оперативники вилучили у аферистів кошти, а також провели санкціоновані обшуки на території штрафмайданчику та на стаціонарному посту ДПС Мелітополя”, – повідомляють у поліції.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *