На Київщині вбито п’ять правоохоронців

Намагаючись затримати банду грабіжників, поліцейські та служба охорони відкрила стрілянину між собою, внаслідок чого загинуло п’ятеро правоохоронців. Про це повідомляє Канал 24. 

Як повідомив нардеп Антон Геращенко, інцидент трапився в ніч на 4 грудня у селі Княжичі на Київщині. Працівники карного розшуку міста Києва працювали над затриманням небезпечної банди грабіжників, яка діяла у столиці.

Вони отримали оперативну інформацію про пограбування, яке планувалася у селищі, тому вирішили зробити засідку на злочинців. Саме туди і виїхали спецпризначенці КОРД, а також в одному з будинків розмістилися поліцейські розвідники, які мали слідкувати за ситуацією та дати сигнал на затримання грабіжників.

Однак трагічне співпадіння призвело до трагедії. В одному з будинків спрацювала сигналізація, і на виклик виїхали працівники ДСО. Вони прийняли поліцейських розвідників за злочинців, і вирішили затримати їх. В ситуацію втрутилися спецпризначені з КОРД.

“Між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка, яка тривала кілька миттєвостей і забрала п’ять життів. Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення”, – повідомив Антон Геращенко.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *