«Я біжу за тебе. Дихай!»: команда ТПП України взяла участь у благодійному марафоні

«Я біжу за тебе. Дихай!» — саме під таким гаслом команда ТПП України спільно з благодійним фондом «Кожен може» взяла участь у фандрайзинговому забігу у межах Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Свій пробіг спортсмени присвятили людям із проблемами дихання.

9 квітня у столиці  відбувся VII Київський міжнародний напівмарафон (Nova Poshta Kyiv Half Marathon). Захід став для міста та його мешканців традицією, яка об’єднує шанувальників бігу з різних куточків світу: участь у масштабному забігу взяли понад 9 тисяч бігунів із 48 країн, серед них близько 400 – іноземні спортсмени. Найбільша дистанція марафону — 21 кілометр, та учасники мали можливість обрати індивідуальну дистанцію у 10 км, 5 км або 2 км.

Крім того у межах масштабного забігу традиційно відбувся  «Фандрайзинг марафон», ініційований Українською біржею благодійності та десятьма фондами: «АНТИСНІД», «Таблеточкі», «Серце воїна», «Запорука», «Свічадо», «Кожен може» та ін.  Участь у одній із благодійних естафет  вже за традицією взяла і команда Торгово-промислової палати України.

Мені дуже приємно, що сьогодні бігли від колективу Торгово-промислової палати 15 чоловік. Також величезна кількість наших членів колективу вийшли і вітали нас чудовими плакатами, створювали чудову атмосферу,— відмітив Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України.

 

Спільно з благодійним фондом «Кожен може» команда ТПП України присвятила свій забіг людям із проблемами дихання. Зібрані кошти підуть на придбання спірографу –  медичного обладнання , якого так не вистачає Київському пульмонологічному центру.

На сьогоднішній ранок ми зібрали майже 59 тисяч гривень. Ми вже другий рік співпрацюємо з Торгово-промисловою палатою. Це саме ті люди, з якими у нас збігаються цінності, збігається місія. Другий фандрайзер — це Геннадій Чижиков, який біжить окремо, як людина-представник, щоб власним ім’ям залучити ще більше коштів на фандрайзинг, — розповіла Марина Лисак, директор благодійного фонду «Кожен може».

До речі, Геннадій Чижиков – марафонець зі стажем.  За його плечима близько 10 забігів по всьому світі.

Біг — це, перш за все, здоровий спосіб життя, це позитивне мислення, що дає додатковий заряд енергії. Також це і величезний фан. Ми бігли заради того, щоб мешканці нашого міста, хто не міг сьогодні з нами бігти, були здоровою, — розповів Геннадій Чижиков.

Команда ТПП України завжди долучається до благодійних проектів, співпрацюючи  з волонтерськими організаціями. А участь у фандрайзинговому забігу – ще одна нагода діями довести свою небайдужість до людей, що потребують допомоги та підтримки.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *