У Києві відбудеться XVI міжнародний водний форум – AQUA UKRAINE

#Захід відбувся
#анонс

AQUA UKRAINE – це схвалений UFI і вже традиційний щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України

Організатор – ТОВ “Міжнародний виставковий центр”, за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України, Міністерства екології та природніх ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України, Асоціації “Питна вода України”.

Водний Форум AQUA UKRAINE традиційно проводиться в складі міжнародної спеціалізованої виставки та ряду науково‑практичних конференцій і семінарів.

Спеціалізована виставка AQUA UKRAINE – це широкий асортимент вітчизняної та зарубіжної трубної продукції, арматури, фільтрів для очищення води, насосів, а також іншого обладнання, технологій і матеріалів, які використовуються у сфері водопостачання та водовідведення, у водопідготовці, обробці води і стоків, включаючи промисловий, комунальний і побутовий аспекти цієї тематики.

Виставка AQUA UKRAINЕ:
– це демонстрація потенціалу вашого підприємства максимально широкій аудиторії з України та з усіх куточків світу
– це найкращі ділові пропозиції та успішні контракти
– це вагомий пріоритет представленої продукції у державних закупівлях
– це зміцнення позицій і розширення сфери діяльності вашого підприємства на українському ринку з виходом на міжнародний рівень співпраці

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро “Лівобережна”

Контакти:

Тел.: (044) 201-11-62, 201-11-54.

aqua@iec-expo.com.ua

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *