У столиці запрацює онлайн будинок юстиції

Сьогодні, 7 квітня 2016 року, у Міністерстві юстиції України презентували онлайн будинок юстиції, повідомляє Закон і Бізнес.

Відомо, що із впровадженням такого сервісу всі послуги Мін’юсту перейдуть в онлайн режим.

Яка користь від онлайн будинку юстиції?

  • зменшення кількості бюрократичних процедур;
  • запобігання корупції;
  • полегшення життя громадян.

У відомстві зазначають, що тестувати роботу сервісу будуть у Києві, проте згодом такий онлайн будинок юстиції буде поширений на всі міста України. Користуватися онлайн будинком юстиції можуть всі без винятку громадяни з будь-якої  точки світу.

Окрім цього, керівник головного територіального управління юстиції у м. Києві Станіслав Куценко зазначив, що крім Онлайн будинку юстиції буде впроваджено ще один сервіс, який дозволить бажаючим громадянам дізнатися про актуальні вакансії у Мін’юсті та отримати роботу у Міністерстві не по знайомству, а відповідно до своїх знань та вмінь.

Нагадаємо, що нещодавно Мін’юст запровадив прийом громадян у режимі відеоконференції.

Читайте також: Як подати заяву до Європейського суду з прав людини?

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    Bronislav Woicowski

    Квітень 7, 2016 at 15:41

    Керівництву Міністерства юстиції України на своїй презентації слід було попросити вибачення за онлайн рейдерство юстиції на найвищому рівні, зокрема і за “Житомирські ласощі” та піти у відставку. Українці, підтримайте електронну петицію Президенту №22/022683-еп “Відновити роботу Житомирської кондитерської фабрики – візитної картки Житомира”!!!

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *