Як обрати надійного перевізника для бізнесу: огляд корпоративних таксі

#огляд

Ми зібрали п’ять служб таксі, які, на нашу думку, відрізняються від багатьох інших тарифами, цікавими пропозиціями та послугами для корпоративних клієнтів

Кредити на таксі від служби «Шансон»

За шістнадцять років роботи на українському ринку послугами цієї служби таксі скористалися майже сто компаній. Серед них – канал «1+1», Adidas, Danone, Toyota та інші відомі бренди.

Головними перевагами таксі «Шансон» його клієнти називають великий автопарк з автівками різного класу, швидке виконання замовлень, обслуговування винятково власними автомобілями, що виключає приїзд «партнерського таксі», та закріплення за кожним корпоративним клієнтом особистого менеджера.

Відгук на сайті перевізника

У самій компанії запевняють, що корпоративне обслуговування є для них пріоритетним. Тому для таких клієнтів тут пропонують низку бонусів.

Це й кредит на оплату за безготівковим рахунком на 30 днів, коли оплата здійснюється на початку наступного місяця за результатами попереднього, відповідно до виставленого рахунку.

У компанії-клієнта є можливість використати податковий кредит. Так, витрати на послугу корпоративного таксі вносять до витрат і включають ПДВ. Це заощаджує кошти за допомогою податкового кредиту.

Кешбек і безкоштовні поїздки від таксі «Оптимальне 579»

За понад десять років ця служба таксі стала однією з найпопулярніших у країні.«Оптимальне» – одна з небагатьох служб, яка пропонує не лише пасажирські й вантажні перевезення по всіх районах Києва, а й має двадцять п’ять філій у різних містах України.

Корпоративні клієнти «Оптимального» стверджують, що це таксі відрізняється від багатьох інших не лише розгалуженою мережею. А й швидким виконанням замовлень, професійністю водіїв та зручністю мобільного застосунку «Таксі 579».

Тепер детальніше про міжнародний формат роботи «Оптимального». Замовити авто цієї служби можна не лише в Україні, а й у Литві та Польщі. При цьому накопичені в Україні бонуси можна використовувати й за кордоном.

Представники компанії наголошують, що«Оптимальне» вирізняється серед інших через єдиний номер для виклику таксі – 579, роботу в Україні та поза її межами, власний автопарк, злагоджену роботу водіїв й операторів та, найголовніше, – оптимально поєднує комфорт і ціну.

Таксі «Оптимальне 579» також пропонує низку бонусів для своїх клієнтів. Зокрема, кешбек із поїздок. Так, із кожної поїздки можна отримати 3% на власний рахунок, замовляючи через телефон, та 5% через додаток. Цими бонусами можна оплачувати наступні поїздки, коли сума буде дорівнювати їх вартості.

Коментар з оцінкою на сайті відгуків щодо служб таксі

Ще одна особливість таксі «Оптимального» — тут культивують публічну роботу з клієнтами. Спеціальний відділ контролю якості реагує на кожен відгук. Навіть на негативні відгуки відповідають відкрито й вирішують конкретні ситуації на очах загалу, або за бажанням клієнта – приватно.

Таксі Deluxe: замов один раз – користуйся щодня

Автомобілі представницького класу (від бюджетних до VIP-категорії), цілодобово. Ось на чому акцентують увагу в цій службі таксі.

Відгук на сторінці перевізника у Facebook

Deluxe пропонує незвичну для ринку послугу – систематичне замовлення автівки. Якщо ви щодня користуєтеся послугами таксі в один і той самий час, вам не потрібно щоразу телефонувати й замовляти автомобіль. Лише раз оформіть замовлення, й авто буде чекатиме на вас щоденно в зазначений час та за вказаною адресою.

Клієнти цієї служби завчасно дізнаються, скільки коштуватиме поїздка. Оскільки оператор визначає вартість у момент замовлення.

Своєю перевагою в таксі Deluxe вважають і те, що на відміну від аналогічних служб тут виконують абсолютно всі замовлення. Тож кожен, хто замовляє автомобіль, може бути впевнений – його буде подано.

Компанія здійснює перевезення як по Києву, так і по всій Україні.

Ввічливі водії від таксі «Авеню»

Безготівкова форма оплати, контроль якості водіїв і маршрутів поїздок та їх вартості – в «Авеню» запевняють, що саме це зробило їхню службу однією з найпопулярніших.

Уваг тут зосереджують на підборі персоналу. Всі водії «Авеню» мають безаварійний стаж водіння від чотирьох років та проходять навчальний курс, до якого входять і правила обслуговування пасажирів. А за найменшого порушення якості або рівня обслуговування, водій автоматично від’єднується від системи.

Корпоративні клієнти «Авеню» наголошують на додаткових зручностях під час замовлення таксі:

  • вибір необхідного класу автомобіля
  • пріоритетне обслуговування
  • спілкування з компетентними менеджерами
  • гарантія оперативної подачі авто
  • зустрічі та очікування гостей і працівників компанії в аеропортах та на вокзалах (цілодобово)
  • смс-сповіщення подачі автомобіля

А ще тут пропонують:

  • власноруч обрати схему роботи
  • замовлення таксі кожному працівнику компанії-клієнта
  • талон звітності по факту поїздки
  • керівникам компаній – стежити за витратами

Ця служба таксі працює в Києві, Дніпрі, Харкові й Запоріжжі.

Кур’єри й таксисти для бізнесу від «Автотаксу»

Щодня послугами цієї служби таксі користується понад сто компаній. Це й «Ашан», і «МСД Україна», і «Кондитерська Волконського», і «Фармак», і Canon.

Клієнти «Автотаксу» запевняють: особливість цього таксі в тому, що воно спеціалізується тільки на корпоративних клієнтах. А отже, всі тарифи, акції та послуги цього перевізника розроблені з урахуванням потреб та запитів бізнесу.

Відгуки на сайті перевізника

Перед кожним виїздом автомобілі та водії обов’язково проходять ретельну перевірку. Тож представники «Автотаксу» піклуються про вищий за стандартний рівень безпеки пасажирів.

Ще одна особливість «Автотаксу» – комплексний підхід до задоволення потреб замовника. Крім корпоративного таксі, компанія пропонує швидку та надійну кур’єрську доставку документів, транспортне обслуговування учасників та гостей бізнес-конференцій, перевезення працівників компанії мікроавтобусами та автобусами, зустріч клієнта з табличкою в аеропорті та перевезення вантажів.

Вибрати надійного перевізника – справа непроста. Тим паче, коли це стосується бізнесу. Досвід, позитивні відгуки та репутація – основні якості, що визначають професіоналів. Тому передусім орієнтуйтеся на них.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *