Запущено проект “Поліклініка без черг”

У Київському міському дитячому діагностичному центрі презентували проект «Поліклініка без черг» та нову навігацію Центру.  Про це повідомляють у КМДА.

«Сьогодні ми запускаємо проект «Поліклініка без черг» у тестовому режимі. Завдяки впровадженню цього проекту кияни, нарешті, забудуть про довгі черги в закладах охорони здоров’я та матимуть змогу, за європейським принципом, записатися на прийом до лікаря будь-яким доступним та зручним способом. Це й інтернет, і мобільні додатки, і термінали, які будуть розміщені в холах поліклінік. Крім того, ніхто не скасовує традиційний запис до лікаря через реєстратуру особисто та телефоном», – розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, цей проект розробили київські стартапери. Проект впроваджується ініціативою Kyiv Smart City спільно з Інкубатором 1991 для міських проектів. Сервіс «Поліклініка без черг» покликаний  полегшити життя містян, та у разі успіху його поширять у всіх закладах охорони здоров’я столиці, а у подальшому у всіх регіонах України.

Крім того, сьогодні у Київському міському дитячому діагностичному центрі презентували навігацію Центру – систему орієнтації, завдяки якій кожен відвідувач зможе безпроблемно потрапити у потрібне йому приміщення.

«Навігація зорієнтує пацієнтів, які прийшли до лікувального закладу, на якому поверсі знаходиться потрібне для них відділення. Для цього різними кольорами позначено назви відділень із вказанням поверху та нумерацією кабінетів, тобто застосовано принцип кольорового зонування. У подальшому, колір обраного відділення супроводжує пацієнта до потрібного йому кабінету. Цей проект буде представлено для громадського обговорення, а у разі схвалення громадою, застосовано у всіх закладах охорони здоров’я столиці», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *