Благодійний українсько-італійський проект за підтримки ТПП України

8 липня 2016 року 20 дітей з Північної Італії прилетіли в Україну. Протягом тижня вони проживали в дитячому будинку в селі Червоний Хутір Чернігівської області. Такий проект вдалося реалізувати за підтримки Торгово-промислової палати України спільно з представником ТПП України в Італії та почесним консулом України в Падуї Марко Тозоном.

Маленькі мешканці дитячого будинку в селі Червоний Хутір дуже душевно прийняли гостей з Італії. Іноземні підлітки підготували для українських дітей свою спеціальну програму: вивчали з ними пісні, танці, робили поробки своїми руками. Але за словами гостей, українські діти вразили їх своїм рівнем розвитку та душевною прив’язаністю до людей та щирістю. Після приїзду італійскох підлітків до Києва, на них чекала екскурсія по історичним пам’яткам столиці та знайомство з українською культурою.

За словами президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова, такі благодійні проекти й надалі будуть активно розвиватися за підтримки бізнес-асоціації, адже подібні соціальні заходи відкривають нові можливості для молодого покоління обох країн.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *