Київський міжнародний економічний форум-2017

#Захід відбувся
#анонс

Які нові економічні та політичні виклики постали перед Україною? Що це змінить у країні й світі? Чого чекати від тектонічних зсувів на міжнародній арені і як це вплине на бізнес і громадян? Про це та інше говоритимуть на четвертому Київському міжнародному економічному форумі

Що таке КМЕФ і чому туди треба йти

Київський міжнародний економічний форум/КМЕФ — один із наймасштабніших бізнес-заходів року в Україні. Форум уже четвертий рік поспіль збирає економістів зі світовим ім’ям, іноземних та українських лідерів думки, бізнесменів, державних діячів, представників провідних міжнародних компаній та інвестиційних фондів, політиків та дипломатів.

На форумі ви дізнаєтеся, як нова економічна реальність змушує компанії та держави відмовлятися від старих неефективних рішень і шукати нових, чи зможуть країни вчасно відреагувати на зміни, аби не допустити руйнівних криз, як ефективно використовувати наявні ресурси та нові технології для розвитку, що чекає на Україну і світ уже завтра, і що нашій країні потрібно зробити, щоб подолати кризу.

Про що говоритимуть

Спікери форуму обговорюватимуть, що відбувається і що буде з нашою економікою, з’ясують, як обрання Дональда Трампа президентом США вплинуло на міжнародні політичні настрої та в чому тут роль України, до чого призвів Brexit та як цифрова економіка і глобалізація призвели до революції у фінансовому секторі світу.

Що відбуватиметься на форумі

Гості й учасники зможуть поспілкуватися з відомими економістами, впливовими представниками державного та фінансового секторів. У КМЕФ-2017 візьмуть участь представники урядів України та інших країн, члени Єврокомісії, топ-менеджери ЄБРР та ЄІБ, власники компаній, генеральні директори корпорацій.

20 панельних дискусій і 10 круглих столів, де обговорюватимуть співробітництво та інвестиції у хай-тек, будівництво, агропромисловий комплекс, енергоефективність, машинобудування України + інтерактивна експозона вітчизняних та іноземних хай-тек-проектів.

За новинами КМЕФ можна стежити на сайті форуму та на його офіційній сторінці у Facebook.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *