Перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus #AgroFood відкриється в червні

#анонс

Перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus #AgroFood розпочне роботу 16 червня 2020 року та представить продукцію провідних білоруських підприємств у галузі сільського господарства та продуктів харчування

Виставка являє собою інтерактивну експозицію, що складається з віртуальних стендів. На кожному стенді розташовані віртуальні зразки продукції, відеоролики, ділові пропозиції. Відвідувачі стендів можуть ознайомитися з персональним відео-привітанням і поспілкуватися з представником підприємства за допомогою текстового чату. Інформація буде представлена російською та англійською мовами.

У павільйоні Agro будуть представлені сільськогосподарська техніка та обладнання, технології та розробки у сфері сільського господарства, добрива та засоби захисту рослин, корми та кормові добавки, ветеринарні препарати та медикаменти; павільйон Food продемонструє продукти харчування та напої. У виставці візьме участь понад тридцять білоруських організацій і підприємств.

Читайте також: Податкові декларації 2020: кінцевий термін подання, штрафи

В межах виставки пройде міжнародний аграрний онлайн-форум, де відбудеться обговорення поточної ситуації в сільськогосподарській і зовнішньоторговельній сфері за участю представників державних органів і підприємств з різних країн.

Генеральним партнером виставки Made in Belarus # AgroFood є Мінський молочний завод №1, партнером – СТОВ «Гейм Стрім» – Мінський центр розробки World of Tanks.

Організатор серії віртуальних виставок Made in Belarus Online – підприємство “Белінтерекспо” Білоруської торгово-промислової палати, яке за час свого існування провело понад 250 виставок і експозицій в 60 країнах світу.

Перша віртуальна виставка Made in Belarus #AgroFood проводиться за підтримки галузевих міністерств і відомств, а також дипломатичних представництв Республіки Білорусь.

Відвідування виставки – безкоштовне (з обов’язковою реєстрацією). Реєстрація відкрита з 1 червня за адресою: https://www.belinterexpo.by/exhibition/virtual/, а сама інтерактивна платформа розпочне роботу 16 червня. Можливість поспілкуватися з підприємствами за допомогою текстового чату буде у відвідувачів з 16 по 18 червня, а потім платформа буде відкрита для відвідування в режимі демонстрації до 19 липня 2020 року.

Детальна інформація про віртуальну виставку Made in Belarus – на сайті організатора, виставкового підприємства “Белінтерекспо” БелТПП: www.belinterexpo.by.

Читайте також: Що таке роадмап і чому це важливо для вашого бізнесу?

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *