Відкрито набір на першу в Україні бізнес-програму МВА Sport

Ринок спортивних подій, послуг та заходів є одним з найбільш динамічно зростаючих світових ринків та вимірюється сотнями мільярдів доларів. На частку світової індустрії спорту доводиться до 3% світового торгового обороту.

Процеси реформування спортивної сфери в Україні, спрямовані на становлення сучасної соціально-орієнтованої ринкової економіки українського спорту, вимагають відповідного кадрового забезпечення менеджерами, орієнтованими на роботу в ринкових умовах.

З метою сприяння ринковим перетворенням в індустрії спорту, створенню освітньої та інформаційної платформи в сфері спортивного менеджменту, маркетингу та права Міжнародна школа бізнесу IBS Дніпропетровського університету ім. А. Нобеля у співпраці з Федерацією спортивного права України представляє нову програму МВА Sport.

Програма MBA Sport є першою і єдиною в Україні бізнес-програмою, яка передбачає отримання ступеня МВА в спортивній індустрії.

Основною метою запуску цієї програми є підготовка нової генерації кваліфікованих фахівців в сфері ринкового управління, маркетингу та права для роботи в спортивній галузі.

В основі створення програми MBA Sport об’єднаний успішний досвід реалізації бізнес-програм Міжнародної школи бізнесу IBS Дніпропетровського Університету імені Альфреда Нобеля та практичний досвід роботи провідних топ-менеджерів українського спорту і світової спортивної індустрії.

Місто Дніпропетровськ, а тепер Дніпро, славен спортивними традиціями у футболі, плаванні, важкій атлетиці, боксі, академічного веслування, багатьох інших видах спорту. Створення та запуск програми MBA Sport в Дніпрі – це ще одне підтвердження лідерського статусу в спорті, а тепер і в сфері підготовки управлінських кадрів для спортивної індустрії.

Програма MBA Sport складена з урахуванням актуальних вимог ринку до фахівців в сфері спортивного менеджменту, маркетингу та права і включає отримання компетентностей в області ринкової економіки, економіки спорту, володіння концепціями та інструментами маркетингового управління в спорті, знань та навичок управління спортивною організацією, корпоративного управління, організації спортивних заходів, володіння спеціальним програмним забезпеченням, створення та реалізацію PR-кампаній, знання основних принципів спортивного і господарського права, організації роботи офісу спортивної організації, team-building, net-working, ефективних бізнес-комунікацій, навичок управління спортивними спорудами, психології спорту, розуміння принципів управління світовим спортом.

Випускники програми MBA Sport отримають подвійний диплом після закінчення навчання на програмі: український диплом про отримання вищої освіти і диплом Міжнародної школи бізнесу IBS, яка акредитована в Європейській раді з бізнес-освіти (ЕСВЕ).

Слухачі програми мають можливість пройти міжнародне стажування, а також отримати диплом Wyższa Szkoła Biznesu – National Louis University (Республіка Польща).

Випускники програми зможуть застосувати отримані знання, навички та компетенції в управлінні спортивні клубами, фітнес- та велнес-центрами, спортивними федераціями, муніципальними спортивними установами, зайнятися самостійною підприємницькою та промоутерською діяльністю в спортивній індустрії.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *