Роман Насіров зустрівся з представниками НАБУ

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров зустрівся з представниками Незалежної асоціації банків України, повідомляє  прес-служба Державної фіскальної служби України.

Під час зустрічі сторони торкнулися важливих питань для банківської сфери, зокрема, внесення необхідних змін у Податковий кодекс, формування резерву по дебіторській заборгованості та обліку балансової вартості активів при розрахунку різниці для цілей оподаткування.

Крім того, представники НАБУ звернули увагу на важливість оновлення критеріїв визначення безнадійної заборгованості банків та прийняття рішення щодо банків на території анексованого Криму та у зоні АТО.

Роман Насіров наголосив, що подібні зустрічі є важливими для розуміння ситуації у банківській сфері та налагодження діалогу з представниками банківської спільноти.

«Ми відкриті до пропозицій та діалогу. Найближчим часом наші спеціалісти розглянуть подані НАБУ напрацювання та проведуть повторну зустріч для вирішення проблемних питань», – зазначив очільник відомства.

Читайте також: В Україні впроваджують відеофіксацію митного огляду

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *