Прикордонники Чопського загону виявили приховані у двох іномарках та в поїзді сигарети

Протягом минулої доби прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці запобігли трьом спробам  незаконного переміщення сигарет через кордон,повідомляє Держприкордонслужба України.

У першому випадку тютюнові вироби намагався незаконно перевезти громадянин Угорщини, який прямував на своєму авто марки «Ауді» через пункт пропуску «Тиса». Однак прикордонники вирішили провести поглиблений огляд автомобіля. У результаті перевірки, у 2-х задніх дверцятах та в запасному колесі транспортного засобу знайшли приховані від контролю тютюнові вироби торгівельної марки «LM»  у кількості  200 пачок. Сигарети, автомобіль та запасне колесо вилучили. Загальна сума оцінки усього майна склала понад 35 тисяч гривень.

У другому випадку за спробу перевірити своє везіння та незаконно перемістити сигарети через кордон поплатився наш співвітчизник. Чоловік, який прямував автомобілем марки «Опель» через пункт пропуску «Тиса» до Угорщини, приховав сигарети у 4-х колесах свого авто. Проте на транспортний засіб спрацювала натренована на пошук тютюну службова собака Джесі. Тютюнові вироби марки «Compliment» загальною кількістю 800 пачок та автомобіль вартістю понад 16 тисяч гривень вилучено.

Крім того, у пункті пропуску «Чоп» прикордонники в ході огляду вантажного потяга «Чоп (Україна) – Чієрна (Словаччина)» виявили тютюнові вироби марки «Джін Лінг» українського виробництва у кількості 500 пачок. Сигарети були приховані у конструктивних особливостях вагону, а саме у колісних парах. Виявлені тютюнові вироби вилучено встановленим порядком та оцінено на суму близько 6 тисяч гривень.

Читайте також: Національне антикорупційне бюро співпрацюватиме із ФБР

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *