Уряд знаходиться на правильному шляху в проведенні економічних реформ – Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про зустріч з Полом Полманом – Спеціальним представником британського бізнесу та Генеральним директором британсько-голландського концерну Unilever‬ на своїй сторінці у facebook.

“Вчора (30 червня – прим. авт.) провів цікаву і одночасно важливу зустріч з Полом Полманом – Спеціальним представником британського бізнесу та Генеральним директором британсько-голландського концерну Unilever‬ – визнаного у світі міжнародного бренду і виробника товарів повсякденного споживання з річним оборотом 53,5 млрд.євро.

Вже сьогодні компанія Unilever відкриває в Гостомелі нову фабрику чайного виробництва, річна виробнича потужність якої складе 1600 тон чаю відомих марок Lipton та Brooke Bond.

Зустріч мене переконала в тому, що міжнародні партнери бачать потенціал України, добре розуміють інвестиційну привабливість нашої держави, і що найважливіше – сприймають і підтримують розпочаті нами реформи.

Увага та інтерес Unilever до України – це гарний знак для усього світу, що наш Уряд знаходиться на правильному шляху в проведенні економічних реформ”, – висловився прем’єр.

Зауважимо, що компанія Unilever‬ є одним із світових лідерів на ринку продуктів харчування та товарів побутової хімії.

Читайте також: Уряд готовий робити все, щоби кожен долар інвестицій в Україну був успішним – Гройсман

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *