В Укрзалізниці запрацювало нове правління

30 червня 2016 року відбулося перше засідання нового складу правління ПАТ «Укрзалізниця». На ньому члени правління розглянули більше 40 нагальних питань для подальшого стабільного розвитку галузі, повідомляє Міністерство інфраструктури України.

У першу чергу увагу приділили вантажному та пасажирському секторам перевезень, удосконаленню технічного стану рухомого складу, питанням логістики та сервісу, роботі з клієнтами.

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун зазначив, що вже всі члени правління товариства отримали дозволи на роботу, тому правління має можливість практично вирішувати завдання, які стоять перед галуззю. «Кожен новий день приносить нову інформацію, яка свідчить про те, що практично кожен напрямок діяльності компанії потребує глибоких змін. Неприємно вражає те, що дуже багато моєї енергії мушу витрачати на подолання найелементарніших та очевидних перешкод. Незважаючи на це, маю надію, що новому правлінню остаточно будуть створені відповідні умови для запуску справжніх реформ Укрзалізниці», – сказав голова правління товариства.

Вже сьогодні члени правління задекларували курс компанії на вдосконалення всіх процесів, клієнтоорієнтованість, технічну переоснащеність, інвестиційну привабливість та соціальну відповідальність:

  1. Надання допомоги в перевезеннях дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей учасників бойових дій, у тому числі учасників АТО.
  2. Розглянуті судові справи, які перешкоджають роботі Укрзалізниці, та погоджені подальші кроки для забезпечення інтересів компанії.
  3. Затверджена антикорупційна програма, яка стане основою для справжньої боротьби з проявами корупції.

Нагадаємо, що Постановою КМУ від 1 червня № 349 змінено склад правління публічного акціонерного товариства «Українська залізниця». До складу правління увійшли Войцех Балчун, Олександр Бужор, Марчек Желько, Ремігіуш Пашкевич, Марек Роберт Залєсний.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *