Слов’янськ та Краматорськ – два роки без війни

5 липня міста Слов’янськ та Краматорськ, що на Донеччині, святкують своє звільнення від окупації сепаратистськи налаштованих бойовиків. Два роки тому, у 2014 році, бійці Національної гвардії України встановили над міською радою Слов’янська державний прапор України. Того ж дня українські військові увійшли до Краматорську. З річницею звільнення два українські міста привітав Геннадій Зубко на своїй сторінці у facebook.

“2 роки без війни. Сьогодні жителі Слов’янська і Краматорська святкують річницю звільнення своїх територій від російських бойовиків. Честь і слава українським воїнам. Тим, хто віддав життя за мирне небо над Україною. Тим, хто сьогодні боронить нашу державу і захищає спокій кожного українця. Вірю в нашу перемогу! Героям слава!”, – написав Зубко.

Очікується також і візит Президента Петра Порошенка до Слов’янську.

“5 липня на Центральній площі міста Слов’янська (біля міського виконкому) відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення 2-ї річниці визволення північних міст Донецької області від проросійських терористів за участю президента України Петра Порошенка”, – повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *