Чергового хабарника спіймали “на гарячому” з 1,5 мільйонами

У середу, 13 липня, прокуратурою Львівської області спільно з працівниками слідчого управління ГУ НП у Львівській області та Управління захисту економіки Нацполіції на «гарячому» при одержанні 1,5 млн гривень хабара затримано заступника директора дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України» «Західукргеологія» Державної служби геології і надр. Про це повідомляють у Генеральній прокуратурі.

Встановлено, що в червні поточного року до правоохоронних органів звернулася громадянка із заявою щодо вимагання у неї заступником директора дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України» «Західукргеологія» Державної служби геології і надр неправомірної вигоди в сумі 3 млн грн за виготовлення та погодження документації на розробку газового родовища з подальшим сприянням у видачі спеціального дозволу на користування надрами.

Зареєстровано кримінальне провадження та розпочато досудове слідство.

Внаслідок ефективної координації роботи прокуратури, слідчого управління та Управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області, сьогодні близько 12 год. заступника директора дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України» «Західукргеологія» було затримано в його службовому кабінеті (за адресою м. Львів, площа Міцкевича, 8) при одержанні частини обумовленої суми неправомірної вигоди, а саме 1,5 млн грн.

На даний час слідчі дії тривають, проводяться ряд обшуків, в тому числі за місцем проживання затриманого.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *