П’ять стратегічних цілей Міністерства оборони

Міністр оборони України Степан Полторак висловився про Варшавський саміт НАТО у своєму facebook.

“Зміст Комплексного пакету допомоги, який буде надано Україні, дозволяє використовувати допомогу і потенціал союзників майже по кожному із напрямів діяльності українського оборонного сектору.
Співпраця реалізовуватиметься у 13 галузях і 40 цільових напрямах, які дозволяють Україні вирішувати найбільш складні завдання, зокрема зміцнення оборонного потенціалу та реалізації реформ, які окреслені в стратегічних оборонних документах.
Ми ставимо 5 стратегічних цілей: створення об’єднаної системи керівництва силами оборони, ефективна політика планування і застосування ресурсів, розвиток спроможності, що означає боєздатні частини, з’єднання, об’єднана логістика та система медичного забезпечення та професіоналізація наших Збройних Сил.
Також у Варшаві пропонував започаткувати Платформу з вивчення досвіду протидії гібридним загрозам та запросив всіх союзників і партнерів приєднатися до неї.
Первинне сприйняття цієї пропозиції позитивне і ми плануємо у найближчі місяці перейти до реалізації такої ініціативи”, — зазначив міністр.

Читайте також: Рада посилила соцзахист родин учасників АТО

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *