“Укрзалізниця” та “Антонов” співпрацюватимуть з General Electric

21 липня ПАТ «Укрзалізниця» та ДП «Антонов» підписали меморандуми з General Electric. Про це повідомляє Урядовий портал.

GE і ПАТ «Укрзалізниця» підписали Меморандум, спрямований на розширення співпраці в сфері розвитку і модернізації парку дизельних локомотивів ПАТ «Укрзалізниця» на базі передових технологій GE. Меморандум охоплює широкий спектр застосування технологій GE для забезпечення зростаючих потреб країни в сучасній транспортній інфраструктурі і враховує багаторічний досвід реалізації аналогічних проектів GE по всьому світі. Сторони домовилися про аналіз можливостей модернізації і подальшого обслуговування дизельних локомотивів ПАТ «Укрзалізниця» з метою збільшення терміну служби, підвищення ефективності та екологічності парку компанії.

GE і ДП «Антонов» підписали меморандум, спрямований на початок співпраці двох компаній і застосування передових технологічних рішень GE в розвитку авіації України.

Реалізація положень Меморандуму буде сприяти подальшому розширенню і модернізації парку повітряних суден ДП «Антонов». Меморандум передбачає можливість поставки двигунів, авіаційних систем і послуг GE для деяких літаків ДП «Антонов».

Читайте також: Відтепер ДФС не зможе безпідставно тиснути на бізнес

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *