Запрацювала нова філія “Інституту серця”

На базі Рівненського обласного діагностичного центру запрацювала філія державного «Інституту серця», повідомляє Урядовий портал.

На відкриття філії разом з головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком завітав відомий хірург-кардіолог, директор «Інституту серця МОЗ України» Борис Тодуров.

Борис Тодуров розповів, що завдяки сприянню влади сьогодні на базі діагностичного центру Рівненська область отримала сучасне консультаційно-діагностичне відділення, в якому можна буде пройти обстеження хвороб серця на новітньому обладнанні та отримати консультації фахівців, що навчалися в «Інституті серця».

«Я щиро вдячний керівникам області, які пішли нам назустріч та надали приміщення й провели там ремонт. Сьогодні тут, в нашому філіалі, працює п’ять висококваліфікованих фахівців, які можуть надати необхідну допомогу та професійну консультацію. В подальшому ми плануємо розширятися та відкривати й хірургічне відділення», – розповів Борис Тодуров.

Незабаром планується відкриття філії у Маріуполі та Харкові. Таким чином, на території країни працюватиме п’ять філій. Ті три ,які уже працюють, розташовуються у Житомирі, Чернігові та Рівному.

Читайте також: Українські лікарі вперше імплантували механічне серце

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *