Мінекології звітує за 100 днів роботи

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак 28 липня розповів про проведену роботу за 100 днів та про подальші кроки реформування природоохоронної сфери. Про це повідомляє Урядовий портал.

«100 днів тому, коли я прийшов на посаду Міністра екології та природних ресурсів, зрозумів, що Україна не встигає за світовими глобальними екологічними трендами. А стан природоохоронної галузі катастрофічно потребує порятунку. Тож моя філософія – реформуватися на ходу, наздоганяючи світ», – розповів Остап Семерак.

Міністр наголосив, що важливо почати змінювати екологічну свідомість українців.

«Люди звикли, що все нічиє і наше – повітря, вода, земля, ліси. Тому однією рукою рубають столітній бук, іншою викидають сміття на узбіччя, і всі при цьому скаржаться на поганий стан довкілля. Знаю, що це завдання на десятиліття, але без зміни екологічної свідомості кожного з нас ніякої реформи екології не буде»,- зазначив Міністр екології та природних ресурсів України.

Міністр наголосив, що за останні 100 днів завдяки зусиллям  Мінприроди, Уряду, Президенту України, народних депутатів України та представників громадськості зроблено важливі кроки для зміни підходів до збереження природного навколишнього середовища в Україні та реформування природоохоронної галузі.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *