Українські адвокати збираються протестувати через порушення їх прав

Рада адвокатів України 22 липня на позачерговому засіданні затвердила низку заходів, спрямованих на боротьбу з порушенням прав адвокатів. Документом передбачені як адресні заходи, так і юридичні інструменти та публічні кроки для привертання уваги. Про це повідомляє Юрліга.

Зокрема, передбачена всеукраїнська акція адвокатів у приміщеннях регіональних прокуратур або обласних держадміністраціях одночасно в усіх регіонах, у офісів ГПУ, НАБУ чи Адміністрації Президента України. Також пропонується форма публічного висловлення протесту у вигляді адресних точкових акцій.

Також підготовані  звернення до політичних партій Верховної Ради та до інших суб’єктів політичних взаємин з проханням підтримати заходи, спрямовані на боротьбу із порушенням прав.

Окрім цього, передбачається проведення спільних заходів з усіма галузевими органами державної влади та місцевого самоуправління.

 

 

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    борис

    Серпень 1, 2016 at 09:38

    че не устраивает адвокатских колегий.. понятно что рядовым адвокатам- не до бузы- прожить бы.. а колегии че бузить собираются. вам – же – взяточники- удовлетворили невозможное- вам же ВРУ – внесла изменения в (!!!) конституцию- ввели МОНОПОЛИЮ на рынке услуг – теперь только адвокат может работать в судах.. ТОЛЬКО !! до такого нигде кроме украины – не додумались !! а че ж вам не так. теперь вы – колегии адвокатов- будет направо и налево продавать адвокатские свидетельства- за ту черную цену какую сами назовете.. монополия же.. негодяи.. однако..

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *