За липень у районі АТО було вилучено нелегальних товарів на три мільйони

Служба безпеки України повідомила, що за липень у районі проведення антитерористичної операції зведені мобільні групи правоохоронців вилучили нелегальні товари на понад три мільйони гривень та викрили вісім торговельних точок з контрафактною продукцією.

Зведені групи СБУ, ДФС, поліції, прикордонників та волонтерів виявили понад 12 тонн різних вантажів, які водії планували незаконно ввезти на тимчасово окуповану терористами територію.

“Правоохоронці вилучили у зловмисників на два мільйони гривень товарів широкого вжитку, промислової та господарської продукції. В обхід пунктів пропуску до т.зв. “ДНР/ЛНР” не потрапили: м’ясо та харчові продукти вартістю понад 800 тисяч гривень, цигарки на двісті тисяч і медикаменти на суму майже сто тисяч гривень. За місяць на лінії розмежування  у нелегальних перевізників вилучено ювелірні вироби вартістю 100 тисяч гривень, п’ять тисяч доларів США та кілька тисяч російських рублів. Співробітники спецслужби також викрили у районі АТО діяльність восьми торгових точок, які без відповідних ліцензій реалізовували цигарки й алкоголь та продавали контрафактну продукцію. Правоохоронці вилучили в ділків товари на суму понад півмільйона гривень. Складено 130 протоколів про адміністративні правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Прочитати докладніше про найпоширеніші контрабандні товари ви можете в матеріалі “Яку контрабанду українці ввозять до РФ“.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *