Названо найбільш затребувані професії в Україні

Названо перелік професій, які користуватимуться найбільшим попитом серед роботодавців цієї осені. Про це повідомляє Finance.UA.

Як свідчать рекрутери, восени 2016 року найпростіше знайти роботу буде програмістам (зарплатня від 10 до 50 тис.), водіям (4-12 тис.), кур’єрам (3,5 – 8 тис.), кухарям (2,5 -10 тис.), менеджерам з продажу (5 – 12 тис.), няням (4-15 тис.), інженерам (5-14 тис.) та будівельникам (2,5-10 тис.).

“Вакансій на ринку праці зараз досить – з початку року їх кількість зросла більше ніж на 70%. Але залишається проблема низьких зарплат, оскільки з початку року рівень окладу в середньому по ринку виріс всього на 3-5%, – роз’яснила нам контент-експерт Rabota.ua Тетяна Пашкіна. – Роботодавці не поспішають підвищувати зарплати, тому що побоюються посилення кризи в країні – в компаніях, як і раніше намагаються економити”.

За даними Тетяни Пашкіної, серед молоді зараз найбільше шукають інженерів, технологів, менеджерів з продажу, адміністраторів і маркетологів. Таким фахівцям, у яких немає досвіду роботи або ж він скромний, роботодавці зі старту готові платити 5000 грн в Києві і в обласних центрах –  2-3,5 тис. грн.

нагадаємо, що нещодавно було названо перелік країн, до яких найчастіше мігрують українці на заробітки.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *