Браконьєри вирубали карпатського лісу на 200 000 гривень

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками Сколівського відділення поліції повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки майстру лісу одного з лісогосподарств на Львівщині. про це повідомляють у Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що Майстер лісу, обов’язками  якого є збереження лісових ресурсів від незаконного вирубування, не тільки допустив вирубку лісу, а й приховував цей факт. Унаслідок цього довкіллю завдано збитків на суму майже двісті тисяч гривень.

 “У лютому цього року на ввірених йому територіях майстер лісу не вживав ніяких заходів щодо заборони незаконної порубки лісу, не виявляв, не затримував та не складав протоколів про порушення на осіб, котрі вчинили незаконні рубки лісу, допустивши у такий спосіб незаконну рубку 46 дерев. Проводиться досудове розслідування”, – йдеться у повідомленні поліції.

Зауважимо, що нещодавно правоохоронці запобігли вивезенню до однієї з азійських країн одинадцяти кіло бурштину. Про це повідомляють у СБУ. В аеропорту правоохоронці затримали контрабандиста, коли він намагався переправити за кордон необроблений бурштин, приховуючи його від митного контролю у власному багажі.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *