Винуватець ДТП з журналістом хоче повернутися в “Укрзалізницю”

Один із колишніх топ-менеджерів “Укрзалізниці”, який спричинив ДТП із журналістом Максом Левіним,  хоче працювати на тій же посаді. про це повідомляє LB.ua.

Голова правління “Укрзалізниці” Войцех Бальчун заявив, що відсторонений від посади директор з вантажних перевезень Федорко хоче поновити свою посаду.

“Я не можу зараз нікого звільнити. У нас є кричущий випадок із паном Федорком, який ледве не вбив дитину в аварії. Він зараз подав заяву про поновлення. Заяву про звільнення, яку він написав, просить скасувати, мотивуючи це тим, що перебував у шоковому стані”, – розповів Бальчун.

Нагадаємо, що на автодорозі Боярка – Забір’я сталася ДТП через виїзд на зустрічну смугу автомобіля, за кермом якого був Іван Федорко. В аварії постраждав фотокореспондент порталу “Лівий берег” Макс Левін із дружиною та двома маленькими дітьми. Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун 4 липня 2016 року відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов’язків.

 

 

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *