Топ-менеджера “Укрексімбанку” затримали на хабарі

Співробітники Служби безпеки України 13 серпня викрили на хабарництві одного з керівників та юриcконсульта полтавської філії “Державного експортно-імпортного банку України”. Про це повідомляє СБУ.

“Правоохоронці встановили, що зловмисники вимагали 60 тисяч доларів США від бізнесмена за укладання договору на продаж майна однієї з колишніх фабрик у Полтаві, яке перейшло у власність банку. Офіційну вартість комплексу за документами вони знизили на суму хабара.  Співробітники спецслужби спільно з Генеральною прокуратурою затримали працівників “Укрексімбанку” в центрі столиці під офісом нотаріуса, де вони оформлювали оборудку з продажу фабрики за заниженою вартістю. У рамках відкритого кримінального провадження хабарникам оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що триває розслідування гучної справи  ще одного банку -“Банку Михайлівський”. Як повідомлялося раніше, посадовці ПАТ “Банк Михайлівський”, які завдали державі збитків на 1, 5 мільярда гривень. За останньою інформацією від СБУ, колишній топ-менеджмент банку “Михайлівський” привласнив 2,3 мільярди гривень фінустанови.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *