Українські компанії підписали Пакт заради молоді

15 серпня в Мінмолодьспорту відбулася церемонія урочистого підписання українського Пакту заради молоді–2020 новими учасниками – компаніями GMS, Lifecell, Укрсиббанк, Auchan, Eterna Law, Фонд Народонаселення ООН в Україні та Державна служба зайнятості України. про це повідомляє Урядовий портал.

Захід ініційовано Центром «Розвиток КСВ» та підтримки Міністерства молоді та спорту України у березні 2016 року.

Метою Пакту є запровадження сучасних, європейських механізмів та підходів по роботі з молоддю та консолідація зусиль держави, громадськості та бізнесу для вирішення проблеми освіти і працевлаштування молодих людей.

Сьогодні учасниками Пакту є 30 українських та міжнародних компаній, які планують створити до 2020 року як мінімум 100 партнерських проектів між бізнесом та освітнім сектором та забезпечення 10 000 місць для стажування та першого робочого місця молоді.

“Дякую компаніям, що виявили готовість підписати цей документ. Переконаний, що від такої співпраці Міністерства, громадськості та бізнесу виграють всі молоді люди, які матимуть можливість долучитись до діяльності великих та успішних компаній. У свою чергу бізнес-структури залучать до своєї роботи дуже енергійну, талановиту та перспективну українську молодь. Інвестиції в молодь – це найкращі інвестиції”,- відзначив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Погодився з Міністром і керівник Фонду Народонаселення ООН в Україні Каспар Пік.

“Як і всі присутні тут, ми зацікавлені у тому, щоб надати молоді перше робоче місце. І для нас, і для роботодавців — це справа, від якої ми виграємо також. Адже молоді люди сьогодні — дорослі спеціалісти завтра”, – зазначив Каспар Пік.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *