Нацполіція спростовує інформацію про виявлення убивць Шеремета

Національна поліція України офіційно спростувала інформацію про виявлення та переслідування підозрюваних у справі Шеремета.

“Інформація про начебто переслідування поліцією осіб, підозрюваних в убивстві Павла Шеремета, не відповідає дійсності. Правоохоронні органи продовжують розслідування у цій справі. 15 серпня, один з інтернет-ресурсів поширив інформацію про те, що поліцейські Києва встановили та переслідують осіб, начебто причетних до загибелі журналіста Павла Шеремета.Повідомляємо, що вказана інформація не відповідає дійсності. Зараз спеціально створена група з числа представників кількох правоохоронних органів продовжує роботу з розкриття цього злочину”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 20 липня  у результаті вибуху автомобіля загинув журналіст інтернет-видання «Українська правда» Павло Шеремет. Вибух стався на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в м. Києві. Підривний прилад було встановлено під сидіння водія. Також повідомлялося, що Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що у розслідуванні вбивства Шеремета є істотні зрушення, але їх ще рано оприлюднювати.

 

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *