В Україні працюватиме міжнародна платіжна система “Sigue Money Transfer”

Національний банк України погодив умови та порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи “Sigue Money Transfer”, платіжною організацією якої є компанія CEL.INT LTD − резидент Великобританії. Про це повідомляють у НБУ.

Призначення міжнародної платіжної системи “Sigue Money Transfer” – транзакції грошових переказів між фізичними особами. Перекази здійснюються в доларах США та євро.

Учасниками міжнародної платіжної системи “Sigue Money Transfer” можуть бути банки, небанківські фінансові установи та поштові організації, які відповідно до законодавства країни, у якій вони зареєстровані, мають право на здійснення переказу коштів.

На сьогодні учасниками системи “Sigue Money Transfer” (попередня назва “Coinstar Money Transfer”) в Україні є 3 банки – ПАТ КБ “Приватбанк”, АТ “Ощадбанк” та ПАТ “ЮНЕКС БАНК”. Договори цих учасників зареєстровані Національним банком України до набрання чинності Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків”.

 

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *