Стрілянина з тютюновою мафією: прикордонники спіймали зловмисників

На Закарпатті тривають активні заходи протидії контрабандній діяльності. Так, учора вдень прикордонники відділу «Великий Бичків» Мукачівського загону затримали трьох громадян України, які намагалися перенести сигарети до Румунії. Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

наряд прикордонників вявив правопорушників виявив на березі річки Тиса.

“Особи спробували втекти, однак попереджувальні постріли вгору із пристрою для відстрілу гумових куль змусили їх зупинитися.  Двох чоловіків затримали з трьома пакунками сигарет за 15 метрів від лінії державного кордону. Про затриманих правопорушників проінформували румунських прикордонників,  під час перевірки ознак порушення кордону не виявлено. На порушників складені відповідні адмінматеріали. Вилучені сигарети будуть передані до ДФС”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно Держприкордонслужба виявила ще одних “тютюнових злодіїв”. Під час перевірки лінії державного кордону прикордонники відділу «Черепківка» Чернівецького загону виявили ще одну схованку. У ній було близько 5 тисяч пачок цигарок, запакованих та підготовлених до переміщення  через кордон.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *