Прокуратура скерувала до суду справу хабарника з СБУ

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо співробітника військової контррозвідки СБ України, якого на початку травня 2016 року затримано на хабарі. Про це повідомляє Генеральна прокуратура .

Слідство виявило, що старший оперуповноважений одного з відділів Управління СБ України, який був відряджений для виконання службових обов’язків до зони проведення АТО, самовільно перебуваючи у м. Херсон, отримав неправомірну вигоду за здійснення впливу на уповноважених службових осіб військкоматів області з метою вирішення питання в інтересах третьої особи щодо ухилення від проходження військової служби та видачі військового квитка. Окрім грошових коштів офіцер забажав отримати й чотири пляшки елітного алкоголю.

“05.05.2016 поціновувачу елітних спиртних напоїв повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України.Наразі, санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна2, – йдеться у повідомленні Генеральної прокуратури.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *