Світовий Конґрес Українців боротиметься із дезінформацією про Україну

Міністерство інформаційної політики на Світовий Конґрес Українців підписали Меморандум про співпрацю 24 серпня.про це повідомляє Урядовий портал.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив:

«Символічним є те, що сьогодні в День Незалежності України, ми підписуємо цей документ. Я впевнений, що наші спільні дії допоможуть українцям у світі бути більш поінформованими про їхню Батьківщину, зокрема через створений нами державний телеканал іномовлення UATV.

За словами Президента Світового Конґресу Українців Євгена Чолія, 20-ти мільйонна українська діаспора, на чолі з СКУ, буде активно сприяти поширенню в світі правди про Україну, тим самим поборюватимемо російську дезінформацію.

«Ми будемо поширювати інформацію про громадське життя української діаспори, а зокрема про її зусилля на підтримку України”, – зазначив Президент СКУ.

Меморандумом також передбачено співпрацю між сторонами в напрямку створення позитивного іміджу України в світі, розвиток свободи слова, інформування української та світової громадськості про головні питання внутрішньої та зовнішньої політики України, створення ефективних механізмів поширення суспільно важливої інформації та підвищення обізнаності громадян в Україні та світі тощо.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *