Стало відомо, українці яких професій затребувані в Ізраїлі

Україна отримала квоту на 20 000 робочих місць в Ізраїлі. Про це повідомляє Finance.UA.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко повідомив, що наразі запрошуються українські будівельники.

Україна запропонувала працевлаштувати в Ізраїлі українських будівельників, і це стало першою пропозицією, на яку ізраїльська сторона відповіла згодою. За словами Надоленка, переговори тривали рік, і Україна нарешті отримала найбільшу квоту на працевлаштування в цій країні – 20 тисяч. До прикладу, Молдові пообіцяли всього 3 тис. робочих місць.

Надоленко також зазначив, що наступною може стати угода про працевлаштування українських доглядальниць, і в цьому випадку також є сподівання на велику квоту.

Нагадаємо, на початку червня Кабінет міністрів України і уряд Ізраїлю підписали угоду про тимчасове працевлаштування українських заробітчан в окремих галузях на ринку праці Ізраїлю.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    Михайло

    Серпень 31, 2016 at 09:49

    Ліворуч рука, що символізує державу Ізраїль. З кольорами все ясно – білий та синій.
    Праворуч рука, що має символізувати Україну. Її кольора викликають запитання. Якщо автор малюнка хотів показати жовто-блакитний прапор – кольори мали бути розміщені навпаки – згори жовтий, знизу блакитний. Якщо ж задумка була показати кольори державного прапору, три з половиною горішніх пальці мали б мати той самий колір, що й ізраїльський прапор.
    Через цю недолугу невизначеність з державними символами – не тільки прапором, Україна за 25 років не визначилася зі своїми пріоритетами розвитку, національною ідеєю, соціологією та економікою.

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *