Усіх керівників рибоохорони в областях звільнять

Усіх керівників територіальних управлінь рибоохорони буде звільнено. Про це повідомляють у Мінагрополітики.

“Сьогодні ми звільняємо всіх керівників територіальних управлінь рибоохорони. 23 серпня ми направили документи на погодження цих звільнень до Мінагрополітики та до очільників областей. До кінця 2016 року ми плануємо завершити ліквідацію старих органів рибоохорони та запуск нового рибоохоронного патруля по всій країні”, – повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Він додав, що звільнення керівників та ліквідація чинних управлінь охорони, використання та відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства є необхідним етапом, складовою процесу реформування системи охорони водних біоресурсів та створення рибного патруля.

“Ми знаємо про тиск “на місцях” – на очільників областей, на місцевих активістів. Тиснуть «правоохоронці», тисне місцевий криміналітет. Будуть провокації, в т.ч. інформаційні. Для того, щоб скомпрометувати нас, щоб не дати звільнити “старих”, щоб поставити “своїх” нових. Можу сказати тільки те, що ми не зупинимось. Рибоохоронному патрулю – бути. Наступні – Одеська та Херсонська області. Відбір виключно на відкритих конкурсах за участю громадських організацій У громадських активістів прошу підтримки і активного контролю за процесом відбору. Держрибагентство буде тримати вас в курсі новин – слідкуйте за нашим сайтом і перевіряйте інформацію, яку читаєте», – повідомив Ковалів.

Конкурс на посади керівників рибоохоронного патруля у дев’яти областях України оголосять 15 вересня.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *