У Києві відкрилася фотовиставка Товариства Українців у Фінляндії

7 вересня  у приміщенні Київської міської державної адміністрації стартувала  фотовиставка «Відкрита Україна», що стала частиною серії заходів, проведених раніше у чотирьох містах Фінляндії. Автори світлин – українські фотографи, які у своїх роботах зображують події в Україні, у тому числі епізоди того складного періоду, який сьогодні переживає країна. про це повідомляють у КМДА.

Проект реалізовано за підтримки посольства України у Республіці Фінляндія.

«Дуже приємно, що у чотирьох фінських містах пройшли виставки фоторобіт, які, переконаний, допоможуть жителям Фінляндії більше дізнатися про Україну, нелегкий час, який переживають українці, про наші цінності й культуру. Сподіваюся, мистецький діалог сприятиме укріпленню співпраці і в інших напрямках. Адже Київ готовий вбирати досвід розвиненої Фінляндії та вивчати принципи розвитку міського господарства», – зазначив під час відкриття виставки заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він подякував Надзвичайному і Повноважному Послу Республіки Фінляндія в Україні пану Юха Віртанену, а також Повноважному Послу України у Республіці Фінляндія пану Андрію Олефірову за увагу до подій в Україні та готовність співпрацювати.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *