По Києву їздитимуть нові тролейбуси

За результатами тендеру Київ отримає від «Автоскладального заводу № 1 «ПАТ «АК Богдан Моторс» (входить до корпорації «Богдан») 40 тролейбусів до кінця 2016 року, — повідомила прес-служба корпорації «Богдан». Про це повідомляє Finance.UA.

Згідно з повідомленням, цінова пропозиція корпорації «Богдан» з тролейбусами Т701 на відкритому аукціоні ProZorro виявилася найкращою серед конкурентів. Сума контракту складе 202 млн 340 тис. грн.

Богдан Т701 — 12-метровий міський низькопідлоговий тролейбус, який вміщує 105 осіб (34 місця для сидіння). Тролейбус цієї моделі має статичний перетворювач виробництва Чехії, інтегральний гідропідсилювач керма, систему ABS, електродинамічну і пневматичну двоконтурну робочу гальмову систему, електрокалориферну систему опалення та кондиціонування салону (за вимогою замовника). Додатково Богдан Т701 може бути обладнаний кондиціонером салону водія та пасажирського салону, автономним ходом до 20 км, системою електронної оплати проїзду, GPS, відеосистемою, точкою доступу Wi-Fi та ін.

«Автоскладальний завод № 1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс» — ключове підприємство в складі корпорації «Богдан», основним завданням якого є виробництво автобусів малого, середнього, великого та надвеликого класів і тролейбусів різних модифікацій. Виробничі потужності заводу до 2020 року планується збільшити з 2200 одиниць до 6000 одиниць випуску автобусів і тролейбусів на рік.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    Влад

    Вересень 12, 2016 at 10:48

    Не вміщує він 105 осіб.

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *