Українців закликали підтримати поліцейських

Патрульна поліція Україна закликала українців підтримати своїх співробітників на офіційній сторінці у facebook.

Патрульні Артем Кутушев та Макаренко Ольга загинули від нападу на них під час їх роботи.

За словами Голови Нацполіції Хатії Деканоїдзе, 25 вересня о 9:40 екіпаж патрульної поліції міста Дніпро отримав інформацію щодо порушень правил дорожнього руху, а саме — проїзд на червоне світло автомобілем марки Citroen.

“Патрульні одразу виїхали на виклик. Це було неподалік автовокзалу. Водій вимагав не перевіряти його документи і просив патрульних, щоб вони його відпустили. Однак патрульні відмовилися і почали перевіряти документи”, — заначила Хатія Деканоідзе.

У цей час, за її словами, злодій виходить з машини і стріляє в патрульного. Після цього він стріляє вже у напарницю.

“Щодо виду зброї зараз проводиться експертиза. Ми також з’ясовуємо, чи заволодів зловмисник пістолетом патрульного”, — додала глава Нацполіції.

Вона додала, що водій мікроавтобуса, який знаходився неподалік місця трагедії, спробував блокувати машину злочинця, однак той погрожував їй зброєю і після цього втік.

Хатія Деканоідзе підтвердила, що підозрюваний — раніше судимий Пугачов Олександр Андрійович. За її словами, він дійсно є колишнім бійцем батальйону “Торнадо”. Після нападу, один із поліцейських встиг зробити постріл у злочинця, що і допомогло його спіймати, коли той звернувся по допомогу до лікарні.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *