Одеський поліцейських входив до банди кримінального авторитета

Правоохоронці в Одесі викрили злочинне угрупування, яке займалося квартирними крадіжками, грабежами та розбоями. Про це повідомляють у Нацполіції.

Лідером банди був 38-річний кримінальний авторитет, уродженець однієї з сусідніх держав. Також до злочинного угрупування входив один співробітник місцевої поліції.

В поле зору оперативників Одеського УВБ злочинна група потрапила кілька місяців тому. Тоді ж було з’ясовано, що ОЗГ має «своїх» людей і серед правоохоронців: працівник кримінального блоку одного з територіальних підрозділів поліції «плідно» співпрацював з бандою.

Ватажком угрупування виявився іноземець, який неодноразово притягувався до відповідальності на території інших країн, зокрема, як лідер міжнародної злочинної групи, відомий в кримінальному світі, як авторитет з Донбасу.

“З початком АТО він переїхав до Одеси, з метою організації та контролюваннязлочинних мас. На рахунку його угрупування-систематичні крадіжки,пограбування і розбійні напади. Зловмисники діяли продумано, мобільно,нахабно і були добре поінформованіСеред затриманих, крім ватажка, 37-річний уродженець Одеської області,неодноразово судимий за угони і крадіжки з проникненням, та 26-річний уродженець однієї з країн кавказького регіону, з такою ж кримінальною біографією”, – повідомляють у поліції.

Наразі тривають пошуки інших членів банди.

Нагадаємо, що 28 вересня було затримано двох жінок-поліцейських, які були організаторками банди з угону автомобілів.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *