В Україні запрацює група німецьких експертів з енергоефективності

У найближчі два-три місяці в Україні запрацює експертна група з представників німецького бізнесу для надання практичних консультацій щодо впровадження енергоефективних заходів. Про це повідомляє Урядовий портал.

Саме німецький бізнес є нашим партнером у реалізації реформи енергоефективності. Про це написав на своїй сторінці у facebook Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

«Про це сьогодні домовились з представниками Німецько-Української промислово-торговельної палати, яким презентував формат створення Фонду енергоефективності. Це будуть консультанти – представники німецьких компаній – які працюють у реальному ринку. Вони надаватимуть експертні, практичні консультації та висновки щодо енергоаудиту, енергосервісу, виробництва енергоефективного обладнання, аналізу та оцінки ризиків. Німецькі партнери готові допомагати нам у впровадженні реформи та вже сьогодні готувати для цього свій бізнес, потужності та надавати фахівців», – зазначив він.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *