Українці створили яйце зі штучним інтелектом

Українські розробники створили цікавий гаджет для розумної кухні – HelloEgg. Винахід працює за допомогою голосового управління. Про це повідомляє AIN.UA.

HelloEgg може надавати швидку кулінарну допомогу в режимі реального часу. Пристрій виконаний у вигляді яйця з дисплеєм на маківці, на який транслюються покрокова відеоінструкція з приготування різних страв.Також пристрій вміє підтримувати бесіду завдяки вбудованому штучного інтелекту.

Покликання HelloEgg – допомогти людям готувати здорову їжу, економити на ресторанах, допомагати вирішувати побутові проблеми і просто розважати.

«Ми провели дослідження і з’ясували, що 400 годин на рік людина проводить на кухні, а це три роки життя. Ми зрозуміли, що сучасний кулінарний асистент не повинен обмежуватися тільки голосовим супроводом і музичним стрімінга – в ньому також має бути відео і людська допомога в реальному часі, а також багато іншого », – пояснив Дмитро Шемет, СЕО компанії RND64, яка створює продукт.

RND64 позиціонує себе як компанія з українським корінням, зареєстрована вона в Вілмингтоні, штат Делавер, але центр розробки знаходиться в Києві (входить в українську групу ZeoAlliance – розробник сумнозвісного MacKeeper). RND64 фокусується на продуктах в сфері інтернету речей, а керує ним киянин Дмитро Шемет, який раніше працював СЕО Obreey Products (робить апаратну частину для рідерів Pocket Book).

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *