Україна вирішила покращувати свій імідж у світі

11 жовтня на засідання Кабміну члени Уряду одноголосно підтримали Концепцію популяризації України у світі та просування інтересів України у світовому інформаційному просторі, розроблену Міністерством інформаційної політики України. Про це повідомляє Урядовий портал.

“Знання різних людей в різних країнах про нашу державу різняться – від незнання до захоплення, від негативу до позитиву”, – зауважив заступник Міністра інформаційної політики Артем Біденко.

Також Біденко додав, що останні два роки засвідчили: рівень медійної уваги до України значно зріс. Зараз ключовий момент для нас – системна комунікація. Документом визначено, що ефективне просування інтересів України можливе за умови системного підходу, з урахуванням багатьох факторів. Зокрема, для досягнення результату потрібно поєднати зусилля багатьох організацій, органів влади, НУО, лідерів думок, де кожен виконує свою роль.

%d0%bc%d1%96%d0%bf

Зауважимо, що документ пройшов обговорення експертами: громадської, експертної, студентської рад, а також ключовими організаціями української діаспори та регіональне експертне обговорення в комунікаційному центрі Уряду.

Крім того, Концепція пройшла публічне обговорення на офіційному веб-сайті та погодження з іншими міністерствами. Подальші кроки – розробка заходів щодо реалізації Концепції, створення міжвідомчих комісій за напрямами, проведення відкритих конкурсів щодо елементів брендингу, тощо.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *